Konu: İtiraf et
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Kasım 2016, 17:17   #218
dreamy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İtiraf et

üstteki itiraf mi simdi? ayrica canim kendim. cok uzuldum suan okuyunca ne gunlerdi. yine gelmisken ücer beser yazayim itiraflarimi sonra üseniyorum.

calistigim büroda sezer diye bir eleman var. tam bir moron. bir sey anlatmaya kalksan asla anlamiyor 2-3 defa soylemem gerekiyor ve cogu zaman yuzume bakip salak salak gülüyor. sezer hayirdir abicim asık mi oldun diyorum yine guluyor. daha sonra erkeklere de guldugunu farkedince sevindim.
surekli bagirarak konusan ruh hastasi bir ust komsum var. evimin yalitimindan dolayi mi bilmiyorum ust kattaki sesleri naklen canli dinliyorum. kac defa uyarmama hatta tartismama ragmen kadin hala bir seylere bagirip kapisini sertce kapatiyor uykumdan uyaniyorum. bazen ruyamda goruyorum hatta. psikolojim hic iyi degil.
gecen ise gec kalicam kostura kostura gidiyorum 10 metre ilerde isiklar var ama cesuryurek oldugum icin yola atladim birden arabanin geldigini gorunce napicagimi bilemedim arkamdaki kaldirima havada ucan sabri gibi "alllaaaahh" diyerek atladim ve cevremdeki insanlar ne oldugunu anlamadi. kafami kaldirdigimda uzun boylu, sarisin jon gibi bir bey vardi nasil kiviracagimi sasirip "ay eziliyordum nerdeyse yayaya yol vermek diye birsey kalmamis" diyebildim oda yetmezmis gibi adam "hanfendi iyi misiniz?" diyormus bende beni kaldirmak icin elini uzatti sandim elimi uzattim adama(mal miyim?evet) velhasilkelam yardim etti kalktim ustumu basimi silkeleyip tesekkur edip hizlica ordan uzaklastim. bkz. nasil rezil olunur syf. 45

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver