Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Kasım 2016, 22:20   #8
başka
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Marmaris'te Sokak Kedisine Tecavüz Edildi

dreamy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Neden mümkün degil anlayamadim? Damacana, köpek, ördek, tavuk, esek, kücük cocuklar vs tecavuz eden insanlar varken bence kediye de tecavuz edilmesi mümkün malesef. Evet bende kedi besliyorum ve bir pitbull gucunde tepki gosterebiliyorlar ancak kediye tecavuz edecek kadar gozu donmus bir insan o hayvana tecavuz edebilmek icin her yolu dener.

Artik bu tür insanlar icin sapık, hayvan vs demek istemiyorum. Allah hepinizin belasini versin bu tur haberleri okuyunca tuylerim urperiyor.

Kucuk hanim, insan istesin her sey mumkun. Ama bana mantikli gelmedi. Her tecavuzden sonra bilimsel aciklamayi adli tip veya kriminal yapar. Mutlaka sperm veya deri kalintisi bulunur, yani dna cikarilir. O kedinin dislerinde veya tirnaklarinda deri kalintisi olmamasina, sperm veya cok afedersiniz sıvı bulunmamasina imkan yok. Yani bir kediye tecavuz etmek icin onu cok iyi bir sekilde tutabilmek gerekir. Bu da onun canini cok yakar. Kedi cigligi cok yuksek desibellere tekabul eder. Neresi olursa olsun o sese mutlaka bir insan yanasir. Bilmiyorum, dusunmek istemiyorum bunu daha fazla.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver