Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Kasım 2016, 16:08   #8891
dreamy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçini dök!

başlıktan da anlaşılacağı gibi biraz içimi dökeceğim. kimsenin dinleyeceğinden/okuyacağından değil de maksat sinirimi atayım içimden bir yerlere yazıp.

etrafımdan çok duymuştum kargo rezilliklerini ta ki başıma gelene kadarmış. spoiler veriyorum: mng ve yurtiçi kargo haricinde hiçbir kargoyu kullanmamanızı öneriyorum. özellikle sürat kargoyu. çok duymuştum bu kargo şirketiyle yaşanan sorunları ancak allah belamı vermiş olmalı ki bu firmaya işim düştü.

izmir'den istanbul'a 3 gün içinde yollanması gereken bir evrak var. kargo firmalarının görevi ise teslimatı a noktasından b noktasına ulaştırmak. buraya kadar her şey normal. ancak 3. günde saat 17:00'da halâ dağıtımda olduğunu görünce panik oldum 48 defa şubeyi aradım telefon çalmadı bile, müşteri hizmetlerini aradım 12 dakika müzik dinledim herhangi bir yaşayan canlıyla iletişime geçemedim kapattım. 4. gün tekrar şubeyi aradım cümlenin sonuna gelince ağzıyla konuşmayan bir kadınla iletişim kurmaya çalıştım ancak "akşamüstü dağıtıma çıkacklr hanfendlöğüğğö" gibi bir cevap aldım. zaten 4 gündür kuryeye zimmetli olduğunu söyledim ancak beni anlayabilen bir muhattap bulamadım. müşteri hizmetlerini arayıp müşteri temsilcisine bağlanıp paketimin hangi kuryede, nerede ve ne zaman alıcıya teslim edileceğini öğrendim siparişi iptal ettirip tekrar bana ulaşmasını istedim derken üstünden 5 gün geçti. ancak 8 gün oldu kargom bana bile gelmedi ve aradığım zaman böyle bir paketin olmadığını söylüyorlar. nefes alabilen ve aklıyla düşünebilen(öyle umuyorum) bir canlının önce evet paketiniz kuryeye çıkmış diyip daha sonra hayır bizde böyle bir paket yok demesi bipolar kişilik bozukluğundan başka bir şey değildir. ruh hastası mısınız diyince ağzıyla konuşabiliyor ama suçlu ben oluyorum.

sonuç: paketim bilinmezlikte kaybolmuş durumda.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver