Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Kasım 2016, 17:19   #1
Mylife
i don't care if i'm misfit.
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Help Atama Sistemi / Çift atama.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on 5*:join:#help: { if $nick(#help,0,@) > 3 { .timer 1 1 kontrolet $nick $chan } } alias kontrolet { if ($1 != $me) && ($1 !isop $2) && ($1 !ishop $2) && ($1 !ison #helpers) { if $1 isreg $2 { var %oper 1 :basla var %Hero = $nick(#help,$rand(1,$nick(#help,0,@)),@) var %Kod = $nick(#help,$rand(1,$nick(#help,0,@)),@) if $istok(muafnick muafnick2 muafnick3 ,%Kod,32) { goto basla } if $istok(muafnick1 muafnick2 muafnick3 %Kod ,%Hero,32) { goto basla } while %oper <= $lines(voicelist\operler.txt) { if $1 == $read(voicelist\operler.txt,%oper) { msg #helpers 12 $+ $1 4 Oper/Admin girişi yapıldı.! } inc %oper } msg #helpers 4 HELP KANALI GİRİŞ UYARISI; 5 $+ $1 , 2 rumuzu yardım bekliyor. 4 Atanan yardım görevlisi: 10 $+(%Kod,.) msg #helpers 4 10 saniye icerisinde atanan nick yardım vermediği takdirde atanan 5 2. görevli: 10 $+(%Hero,.) msg #helpers 2 $nickler(#help,0) , 4Atanan yardım görevlisi dışında kimse mudahale etmesin lütfen. | timer 1 1 millet | /flash } } } alias millet { var %x = 1 var %y while %x <= $nick(#helpers,0,@) { if $istok(muafnick1 muafnick2 muafnick3 ,$nick(#helpers,%x),32) { goto atla } %y = $addtok(%y,$nick(#helpers,%x),32) :atla inc %x } msg #helpers %y $+ 4Online değilseniz #help kanalından part edin . } alias nickler { var %i = 1, %t = $nick(#help,0) while (%i <= %t) { if !$regex($nick(#Help,%i).pnick,~|+) && ($nick(#Helper,%i) !isreg #Help) { var %nickler $addtok(%nickler,$nick(#Help,%i),32) } inc %i } return $remove(%nickler,$me,Muafnick,Muafnick,Muafnick) }

• İki atama birden yapıyor kullanım aşamasında görüceksiniz.
  • 1. ve 2. atanan nickler hiç bir zaman aynı olmuyor
  • Atama başlaması için 3 den fazla helper olmalı yoksa atama yapmicaktır.
  • Herhangi bir sorun karşısında konu altında yardımcı olabilirim, umarım işinize yarar iyi forumlar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan