Cevap: BuCaLi Konusan cycle bot hk
İşte olayı farklı yorumluyorsun her zaman ki gibi SeckiN sana insan gibi paylaştığın tcl de hata olduğunu söylüyorum senden yardım istemiyorum farkediyorsan konuda seckin nickli arkadaştan başka kişide varsa paylaşırsa sevinirim dedim! Senden medet ummadım bu konuyu buraya açarken illa ki elinde olan birisi vardır.
Ben senden yardım vs istemedim, sadece düzgün çalışan tcl istedim. Sende yok hub kuruluacak vs gibisinden birşeyler konuşmuşsunuz sunucu sahibiyle. Bende bişey demedim. Forumda baktığım kadarıyla sadece TCL'yi sen paylaştın diye paylaşan birisini bulamayınca mecburen senden TCL'nin çalışan halini istedim.
Çalışıyor diyorsun da bu hatayı neden veriyor diye sorduğumda bana niye ahkam kesiyorsun madem yardım etmeyi severim diyorsun bu hatanın sebebini de söyle de ona göre birşey yapalım öyle TCL paylaşmayla olmuyor bu işler.
AHKAM kesme yeri değil burası, insan gibi hatayı söylüyoruz bana gelip de yok git shellcine destek iste vs bu şekilde yaklaşımlar hoş değil. SHELL'ciye gidecek olsaydım forumda arama yapmazdım, vakti zamanında kullandığım ve çalıştırdığım bir bot malum BuCaLi zamanında paylaştığında gayet güzel bir şekilde çalıştırdığım bir bot sistemi. Senin burada bozuk TCL paylaşman benim suçum değildir. Ya düzgün paylaşacaksın yada hiç paylaşmayacaksın arkadaşım.(Paylaştığına bozuk diyince SHELL'cine git vs diyeceksen paylaşmayacaksın düzgün paylaşacaksından kastım odur.) AYIP tır. Sunucu sahibiyle aranızdaki samimiyet veya diyalogu bilmem ve bilmek istemiyorum zaten. Kendisine de gerekeni söyledim. |