Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Eylül 2016, 16:56   #2
AngeL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hangi burç nasıl tartışır

Alıntı:
Yengeç Burcu Nasıl Tartışır

Yengeç burcu tartışmalarında terstir. Mümkünse tartışmayın. İnandığı konu üzerine tartışılan bir yengeç, üzerine gidildikçe öfkelenir. Ortamı sakinleştirmek siz düşer. Yengeç burcunun tartışmalarda yaptığı yanlış alakasız konulara geçiş yapmasıdır. Onun gerçekleri farklıdır. Kendini ifade edememesi fazlasıyla rahatsız eder. En iyisi yalnız bırakmaktır, bir süre sonra o size dönecektir.

Alıntı:
Boğa Burcu Nasıl Tartışır

Boğa burcu tartışırken de sabit fikirlidir. Alışkanlıklarında olduğu gibi düşüncelerinden de asla vazgeçemez. Ona istemediği bir şeyi kabullendirmek neredeyse imkansızdır. Kolay hiddetlenmez ama hiddetlenmeye başladığında tevazu göstermelisiniz. Eğer siz de sert çıkarsanız öfkesi giderek büyüyecektir. Boğayla tartışırken en iyisi onu kendi fikirleriyle baş başa bırakıp düşünmesine izin vermektir. Sakinleşince o bir orta yol bulacaktır.

Hmmmm yengec icin ilk uc cumleye katılıyorum gerisi beni yansıtmıyor.

Yukselenim bana daha yakın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oku oku biz ofkeliyken gorusmeyelim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver