|
uRfaLy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
İsim : Ramazan Soyisim : Şenbahar Yaş : 28 Memleket : Şanlıurfa IRC'e başlanğıç tarihi : 1998 Önceden Bulunduğu Forum : **********.Com - ZurnaAlemi.Net - (Admin) Forum sorumlusu. Önceden bulunduğu IRC sunucu'ları ve Çalıştığı Kişi'ler. yurdumuz.com - Kavalye hatırlıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kursun.net - vLad bizimkiler.com - Lider Mynet.com - Survivor E-kolay.NET - Asa - ozan - jix - Morpheus - kirpi_e - marmara - Miso - Ajunn - chat - Barikat Anet.Net.TR - Carpediem - Superonline - SahiN ttnet.net.tr - X supersohbet.net - Atakan Sohbet.NET - Atakan - Sguardian Zurna.NET - Radius - Roy - NoProblem Muhabbet.net - KaoS` - eceLmeriC siber.gen.tr - Dr_Che - Zombie - ThorndiKe chat.org - Abi - MuratS cehre.net - Sezar - xXx - Kingdewil - FromHell - KartaL Muhabbet.in - MuratS - Cadde_Lİ - xXx - Ve digerleri. yuzuk.net - klavye.com - zirve.net (linkli) - Gurcan - Damned - Sensei - Radius - Roy - Mstf ve digerleri. Bu kadarını hatırlıyorum diger arkadaşların nicklerini unutmuşsam haklarını helal etsinler.. Şuan aktif olduğu IRC sunucusu : Sohbett.Com O sunucudaki vasfı : Root Admin - SSh Bu zamana kadar kimler geldi geçti beraber güldük beraber ağladık bir çoğu yalan oldu ama yinede güzel günler geçirdik , sürç i lisan ettim ise affola..
|
merhaba,
polemik maksatlı değil fakat detaya girmeden,sizinle e-kolay.net'da çalıştığımızı hatırlamıyorum.
yanlış bilgilendirme yapmışsınız.