13 Eylül 2016, 15:53
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Otlu Pesto Sos
Otlu Pesto Sos Tarifi Malzemeler 1 tutam fesleğen
1 tutam taze nane
1 tutam maydanoz
2 yemek kaşığı kavrulmuş çam fıstığı veya fındık veya ceviz
2 diş sarımsak
1/2 su bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı rende parmesan
Tuz-karabiber Mutfak robotuna bütün yeşillikleri ve çam fıstığını koyup karıştırın. Eğer çam fıstığı yerine ceviz veya fındık kullanıyorsanız daha sert oldukları için önce robotta onları parçalayın, sonra yeşillikleri koyun. Sonra sarımsağı koyun ve tekrar karıştırın. Robotunuz çalışırken zeytinyağını yavaş yavaş dökmeye başlayın. Bütün yağ bitince robotu durdurun ve bir spatula yardımıyla kenarlarda biriken malzemeyi ortaya toplayın. Rende parmesan peynirini koyun ve tekrar karıştırın. Tuz ve karabiberle baharatlandırın. Bu sosu ağzı kapalı olara buzdolabında saklayıp,makarna,patates ve etinizin yanında servis edebilirsiniz.
__________________ Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|
| |