Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2016, 16:38   #491
KuL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Siteye giriste her kanala Ayrı selam

Kantura Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba Arkadaslar

Benım Sorunum su.. Elımde bır kod vardı Remote ye eklemıstım ama sılındı..

Mırc ıle her gırdıgımde Sohebt kanalına ayrı Dıger kanallara ayrı ayrı Selam verıyordum Otomatık olarak. Bana bu Remote kodu lazım...

Tesekkurler

Dogru anldasiysam bu sekilde yapabilirsin. Tabi üstdeki Arkadasin verdigi gibi Connect Eventiylede calistirabilirsin, ancak Sunucuya baglanir baglanmaz, timer kullanmak bazen sorun yaratabilir. Kanala henüz girmediysen ve kod mesaj göndermek istedigi icin hata verir, ve bazi Sunucularda Servere baglanir baglanmaz belli süre yazma iznin olmuyor (güvenlik sebebiyle) 12 Saniyeyi gecermi gecmezmi ancak onu bilemiyorum. Bu yüzden Kanala girdiginde Giris Eventiyle (JOIN) calismasi bana daha dogru geliyor.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on me:*:join:#: { if !$istok(#muaf1 #muaf2 #muaf3,$chan,32) { if $chan == #Sohbet { msg # Selamun Aleykum } else { msg # Selamlar } } }

Üstdeki Muaf Kisimda Mesajin gitmemesi istedigin Kanalari yazarsin (Operhelp, Help, Admin, vs.) bir altindada Mesela #Sohbet Kanalina gitmesi istedigin Mesaji. Diger Kanalara girdigindede en altdaki Mesaji gönderir.

KIRMIZI MESAJ -> #Sohbet
MAVI MESAJ -> Diger Kanalar

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver