Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Eylül 2016, 01:22   #1
PySSyCaT
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkeklerin İç Sesleri

Erkeklerin İç Sesleri

BEN BALIĞA ÇIKIYORUM: Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturacağim kusana kadar içiceğim ve denizde yüzen baliklari izliyeceğim.

BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRSEY: Bunun bilinen bir mantikli açiklamasi yok bosuna ugrasma hiçbir mantik kalibina sokamazsin.

YEMEGE YARDIM EDEYIM MI?: Yemek neden hala masaya gelmedi?

EVET TATLIM... HAKLISIN SEVGILIM: Çevirisi yok.. Onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için sartlandirilmistir.

ELBETTE SENI DINLIYORDUM TATLIM; SADECE AKLIMDA BIR SÜRÜ KARMASIK IS VAR: Su karsidaki kizil bombanin sevgilisi var mi yok mu kafam ona takildi da!

SEVGILIM BIRAZ ARA VER SABAHTAN BERI EVI TEMIZLEYECEGIM DIYE HELAK OLDUN: Su elektrikli süpürgeyi artik sustursan iyi olacak filmin içine ettin!!

HMMM... EVET ÇOK ILGINÇ HAYATIM: Sen hala konusuyor musun?

SENI DÜSÜNÜYORDUM VE SANA BU GÜLLERI GETIRDIM CANIM: Kösebasinda gülleri satan kiz tam bir afetti.

ENDISELENME TATLIM ALT TARAFI KÜÇÜK BIR KESIK: Aslinda tam damari kestim ama geberecegimi bilsem canimin ne kadar acidigini itiraf etmeyecegim.

HEY BUNUN IÇIN NEDENLERIM VAR: En kisa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak

TABII KI SENI DUYDUM TATLIM: Ne söyledigin hakkinda hiçbir fikrim yok ve umarim dinliyormus gibi yaptigimi anlayinca 3 saat bagirip çagirmazsin

BILIYORSUN GÜZELIM BEN BASKASINI SEVEMEM: Senin çigliklarina bile zar zor alistim ve daha kötüsüyle karsilasma riskini göze alamam.

MUHTESEM GÖRÜNÜYORSUN: Tanrim ne olur bu denedigin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricegim.

aLinti..

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver