Cevap: Web-IRC Profil Sistemi
Söyle bir Düsüncem oldu, mümkünmüdür bilemem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ki ircbastard varsa, mümkündür Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tanitimda "Arkadas" Kelimesini göremedimde, o yüzden varmi yokmu bilmiyorum. Yani Profile baska Profilleri Arkadas olarak eklemek mümkünmü? Eger Mümkün ise, ve sizde Resim falan eklemeninde olacagini dediginiz icin. Kisiler Albüm olusturup icine istedigi resimleri ekleseler, ve albüm ayarlarindan hangi albüme ne gibi erisim koymak istediklerini belirleseler.
Örnek bir Albümüm var herkes görsün sorun degil, bir diger Albümümde tek ekli Arkadaslarim, yada Arkadas Listemden sectigim 2 Kisi görebilsin. Digerleri icin o Albüm hic gözükmesin, yani Albüm olupda buna Erisiminiz yok gibi bir Tepki cikmasin. Aksine öyle bir Albümün oldugunu bile göremesin o Kisiler.
Ve Egerki o Resimlere Yorum gibi birseyler yazilirsada, Bot bunu Kullanici eger ONLINE ise IRC de, direk notice ile Bildiri göndersin. Mesela; Feragat Resminize Yorum yazdi: "Orasi Türkiyenin hangi Ilcesi, sanki bana..." devami icin Profilinizi Ziyaret ediniz.
Ve Chat Sayfasinda, Yazdigim kisininde Profil Resmi olsa güzel olurdu sanirim. En azindan Sag Üst tarafda büyük olmasinada gerek yok.
Kusura bakmayin cok yaziyorum, ama Projeyi cok Heyecanli buluyorum yani yeni ve keyifli. Acaba Arkadas Listesinden Online olanlar mesela belli oluyormu Profil Sayfasindan bakinca? Iste 20 Arkadasinizdan suan 4 ü Online gibi. En azindan bir Sorum olsa hemen bakarim kim online ve ona direk Profilden yazarim. Chat icinde birde Grup olusturma Süper olur, yani 2-3 Kisi ile ayni anda Chat baslatmak gibi. Baktinki Arkadasin IRC ye dalmis, ve Profil Sayfasini görmüyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ona Profil üzerinden Dürtü gibi birsey gönderip Botunda onu IRC den uyarmasi aydinlatici olur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |