Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ağustos 2016, 02:31   #9
OxiGeN
~ Sohbet.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sohbet.NET - Ağustos Ayının Polemik Konusu

Ody Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Artık Tasarımın değişme zamanı gelmedimi ? tek problem bu benim gözümde onun dışında başarılı bir sunucu.

S3m1h Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bu konuda sana katılıyorum web manasında biraz yenileme ve güncellemelere ihtiyacı var diye düşünüyorum. Başarılar

Bu zaten en başta yapılması gerekenlerden birisiydi.
Fakat biliyorsunuz web işi sabır gerektiren bir iş olduğu için ve ayrıca domain 2016 den sonra satın alma işlemine girdiği için bu kadar gecikme olması bu yüzdendir.

Yoksa zaten 2015 yılında bu site değişikliğini ben istemiştim. Fakat olmadı şimdi yakın bir zamanda hatta en geç önümüzdeki hafta sonuna kadar yeni tasarım zaten aktif edilecektir.

Site ile ilgilenen arkadaşların zamanları biraz kısıtlı olduğundan bu kadar uzadı yoksa uzun bir süredir sitenin çoğu kısmı hazırdı. Ama bir işi yaparken biliyorsunuz tam yapmak gerekiyor. Bu yüzden bu kadar geç oldu. geç olsun güç olmasın

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver