12 Ağustos 2016, 18:17
|
#6 |
Çevrimdışı ~ Sohbet.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Sohbet.NET - Ağustos Ayının Polemik Konusu
| xwerswoodx Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sırf yurt dışından giriş yaptığım için, 2007 den beridir, her 10 girişimin 9 unda zline yediğim fakat maalesef ki bu 9 senede bu konuda hiç bir ilerleme kaydedememiş sunucu. Belkide sırf bu nedenden dolayı en sevmediğim sunucular listemde ilk sıralarda yer alsada, hatırladığım kadarı ile Zailin döneminde sitesinin ban yemesiyle düşüşe geçen büyük sunucularından bir tanesi.
IRCde bulunduğum 9 yıllık dönemde geçirdiği kötü yönetimler, hatalı kararlar, yanlış seçimler neticesinde popülerliğini yitirmiş olan sunucu. Kimseyi kötülemek istemem ama özellikle ZaiL döneminde if illegal faaliyetler bölümü bol tarafından küfürbaz sohbet.net adminleri konuları ile doluydu. Gerçi şahsen tanımıyorum Oxygen ZaiL bile olabilir bilmiyorum, sohbet.net ismini duymayalıda çok zaman olmuştu.
Yine de geçmişe mazi derler, bize sadece başarılar dilemek düşer, umarım tekrardan en iyi sunucular arasında yerini alır. Gün geçtikce iyi sunucu diyebileceğimiz sunucu sayısı her gün azalıyor.
| Yorumun için teşekkür ederim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fakat yurt dışı girişlerinde bu korumayı son 2 yıldır tek tek veri tutar gibi ip subnetlerini (masklarını) muaf ekleyerek kendilerinden alarak ve sorunu en az düzeye indirmek için sizinle aynı durumu paylasan bir çok kişiye söylemişimdir.
Aynı şekilde yurt dısı iplerinde saldırı olduğunda bu korumaya yakalanan ipleride ayrıyetten tek tek otomatik ban listesine eklemişimdir. Bir altındaki yazmış olduğunuz yazıya gelince o dönemlerde if'de Sohbet.Net ile ilgili bir çok konu olduğunu bir çok kişi zaten biliyor fakat 2015 yılında başına geçmiş olduğum bir sunucuyu 2016 da satın aldım.
2015 den bu yana bu tür şeylerin olmaması içinde elimden geleni yaptığımı zaten düşünüyorum benimle çalışan bir çok kişide bunu gayet iyi biliyor yönetimdekiler olsun.
Zaten İllegal Faaliyetler kısmında da bu durum göz önündedir. Herkes konu açabilir doğru veya yanlış ama şunu söylemem gerekirse açılacak bir konuda doğruysa doğru yanlışsa yanlıştır der gereği neyse ona görede davranmasını bilirim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dediğiniz gibi sohbet.net son yaşanan ve polemik konusunun başında olduğu gibi kan kaybeden sunucuların başında gelen sunuculardan birisiydi. Özellikle de son dönemlerde böyleydi. Fakat benim ve benimle çalışan
arkadaşlarımın hedefi de belki o kan kaybeden kısmı geri getiremesek de yenisini oluşturmak için gerekli çalışmalara başlanmış ve bir şeylerin yapılandırılıyor olmasıdır.
Bunu da zamanla herkes zamanla zaten görecektir. Zaten düşüncelerimi kısmen bilen kişiler neler yapmak istediğimi ve ileride nasıl bir sistem ile ilerleyiş halinde olacağımı az çok biliyor.
Şunu da söylemek gerekir. bazen görünen şeylerin arkasında görünmeyen bir çok şey olabilir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
iyi ifler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
| |