Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ağustos 2016, 19:02   #11
Julide
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye'de idam cezasının geri getirilmesi halinde AB üyelik sürecinin duracağını söyledi

Birincisi Melodram in ne yazdigini cidden merak edyorum nedense hemfikir oldugumuzu dusunuyorum... ikincisi yukarida yazilanlara inanamiyorum ve butun bu yazilar hukuk sosyolojisinden bihaber bir kitlenin "idam" a evet dedigini gosteriyor... adalet sisteminin bu kadar delik desik edildigi bir sistemde "idam" cezasinin nasil bir felaket olabilceginden bihaber olan bir kitle... anayasaya gore (abdullah ocalan, deniz gezmis ve ergenekon saniklari) ayni maddeden yargilanip ceza aldi mesela... yani idam cezasi olmus olsaydi bugun ozur dilediginiz subaylari asmis olcaktiniz... idam geri donusu olmayan bir ceza sistemidir ve adaletin olmadigi bir sistemde cinayetten baska birsey degildir... Turkiye gibi hukukun siyasi konjunkture gore egilip bukulebildigi ulkelerde idam telafisi olmayan sonuclar dogurur...

Ezcumle: idam cezasini insani bulmuyorum
avrupaya bu kadar sirtimizi cevirip bizi bir ortadogu ulkesine cevirmeye calismalarini (da) dogru bulmuyorum
ayrica insanlarin Turk adalet sistemine guvendiklerini zannetmiyorum...

Bi de ben bu ezcumle yi cok seviyorum...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver