Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ağustos 2016, 21:48   #166
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF'nin hamarat hanımları ve beyleri

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Normalde kek konusunda kendime son derece güvenirim; fakat bu sefer dedim ki ben bu içi zikzaklı olan kakaolu keklerden yapayım, şekilli falan olsun, arkadaşımda dedi ki malzemeleri bol koy tepside yap, alanın geniş olur. Peki dedim, keki yaptım ama kakaoyu hangi aşamada koyacağımı kestiremedim, kek hamurunu tepsiye döküp bir kısmını alıp içine kakao karıştırıp böyle zikzaklı olarak üstüne döktüm-evet bu şekil zikzak oluyor ahah-, içine girip küçük zikzaklar oluşturur diye bekliyordum ve sonuç muhteşem. Kübizmin sembolü mü desem, Picasso'nun son keki mi desem buna ne desem? Aşırı sanatsal bir şey olduğunu düşündüm ve kesmeye kıyamadım, zaten kesince de hayal kırıklığı. İçi zikzaklı falan olmadı.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Umarım acımı paylaşırsınız...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İsyanım kime, tabii ki keke! Kekle verdiğim şifre sayesinde örgütleri çökertebilirsiniz, ATV habere falan ulaştırmayın bu keki, şifre sanıyorlar.
Bir kek yapıp bu kadar konuşmak da nesi, işte insan az yapınca çok konuşuyor, kepazelik. Hadi gittim, gelip şuraya güzel şeyler atın da gözümüz gönlümüz açılsın.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver