Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2016, 11:44   #29
DarkLord
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sizce bugün gençliğin en önemli sorunu nedir?

Gençliğin en önemli sorunu bence '' ebeveynleri '' ;

1. Cep telefonu kullanma yaşı şuan günümüzde 7 yaşına kadar düştü. Bunun yanında tablet bilgisayar vb teknoloji ürünler bu çocuklara eğitim nasıl verilecek ?

2. Sokak arasında caddelerde yaşından küçük mekanlarda ufacık küçük çocuklar ellerinde sigara,kız erkek arkadaşlığı hat safhada (sevgili manasında), hepsinde sigara, yaşları 14-15 ..

3. Hepsi olmasa da birçoğu popüler kültürün peşinden kaybolup gitmektedir.

4. Paramparça gençliktir. sürekli bir gruba dahil olma arzusu taşırlar.

Bence önemli olan kişi 10 okul bitirse de kişiliğinden değişen yani kendi karakterinden beyin yapısından değişen kendine özgü şeyler değişmez hani derler ya tabiri caizse ; ''eşeğe altın semer taksan eşek yine aynı eşek''ama bu insanlar kendi kendilerine gidip dejenere olmuyorlar bilinçaltına yerleştirilmiş ve robotlaştırılmış düşünceler insanlara enjekte ediliyor,ülkelerin dinamik gücü olan gençleri zehirleyen bazı güçler çeşitli yönlerden gençleri kapana alıyor,işte bu tuzağa düşen gençleri halini sokaklarda da görüyoruz,kendi değerlerini bilmeyen sahip çıkmayan bir nesil ortaya çıkıyor,sanki hafızası kaybına uğratılmış gibiler,moda ve modernlik adı altında halbuki gerçekte hiç alakası olmayan çeşitli tarzlar gençlere dayatılıyor.

Aile eğitimi sadece onları para ile doyurarak değil.Onlara kültürlerini, değer yargılarını, ahlaki değerlerini aşılayarak olacak şeydir.Bugün kaç kişinin babası akşam eve geldiğinde gel oğlum yada kızını yanına alıp dertleşiyor ? Yada hangi anne kızına dışarıdaki tehlikeleri ve nasıl korunması gerektiğini anlatıyor ? Ne yazık ki sadece küçük bir kesim...

Bu durumun birinci derece sorumluları ebeveynler. Ha oğluna ve kızına son derece bağlı ve yukarıda saydıklarımı yapan ebeveynlerin yetiştirdikleri de çıkıyor bazen bu şekilde. Ama mutlaka bir yerlerde küçük bir şeyi atlayarak yapıyorlar. Çocuklarınızı çocuklarımızı modern çağın kölesi olarak yetiştirmeyin yetiştirmeyelim ...

'' Okullar size öğretim verebilir, eğitim değil ''

Yaşamak bu yangın yerinde, yaşamak insan kalarak. Saygıyla ...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet