Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Temmuz 2016, 12:37   #8809
Julide
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçini dök!

Dün tüm direnmelerime rağmen sonunda kuaför salonuna gittim...allahım o ne! benim zaten alışkanlığım cevremdekileri incelerim...önümde bi dolu kobay.. size beni en etkileyen hatta güne damgayı vuran arkadaşı anlatmaya çalışayım gerçi o anlatılmaz yaşanır.ama neyse..

KAPIDAN GİRİS >>> önde o ,arkada, asistanı mı arkadaşı mı anlayamadığım kişiye bişeyi hararetle anlatarak içeri evine girer gibi girdi..

KENDİNİ BELLİ ETME >>> sonra lafını kesti ve kuaföre "saçlarım kesilecek ,uçlardaki sarılar gidecek" dedi..emir bu...adamda ne yapsın tabii efendim siz biraz bekleyin 2 fönüm var geliyorum dedi..

KENDİNİ İYİCE BELLİ ETME >>>> okey veren asalet, yine önde ve arkadaşı sandığım kişi arkada, bir yere oturdular..ve görüntüyü tamamlamak üzere cigaralar yakıldı ve eveeett..

MİKROFONU ELE ALMA VE ANONS >>>>> başladılar o konuştukları mevzu ne ise onu konuşmaya devam etmeye... ondan sonra tiyatro ya gittik....aa baktık bilet yok....

ADAM= "çok üzgünüm bu benim hatamdı..daha önce planlamam gerekirdi bunu..lütfen affedin.."demiş..
BİZİMKİ="bakın ben sizle buluşmayı tiyatroya gideceğiz diye buluştum..madem bilet yok bu günki programımızı burda bitirelim.."
ADAM=" ama nasıl bu kadar acımazsız olabiliyorsunuz..ayrıca size söyleyeceğim özel şeyler vardı..
maden planımız iptal oldu o zaman sizi yemeğe davet etmeme lütfen izin verin " demiş.
BİZİMKİ=" eve gitmem lazım çünki geçen haftadan kalma ödevlerim var size ancak 3 saatimi ayırabilirim " demiş.. (ne ödevi cözemedim..dersane dedi ama..???)

böyle miş mişlerle hatun buluşmanın bütün detaylarını tüm salondakilere anlattı.. ama sunuma göre kız,ulaşılmaz ve her hareketi lutuf nazlı bayan , erkek ise onun aşkından pervane olmuş nezaket abidesi biri.. sonra alıcı gözle kıza şöyle bir baktım..yok öyle bi erkeği mest edecek biri kesinlikle değil..ama belli olmaz tabii..

sonuç olarak incelediğim bu hatunda beğenilmiş olmanın verdiği haz ile bunu herkese anlatma ve belli etme hali sezdim..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan