Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Temmuz 2016, 16:38   #7
Coder
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Askerler: "Biz tatbikat zannediyorduk"

Noyan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Abicim tatbikat namına böyle bir şey söylemeyin. Sokağa biblo gibi dizilmiş olan askerler adına şunu rahatça söyleyebiliyorum ki haberleri yoktu. Çünkü ben İstanbul'un özellikle belli başlı caddelerinde bir çok kez askerin spor/yürüyüş/halka güven gibi çeşitli amaçlarla yürüyüş yaptıklarına şahit oldum. Bunları yıllardır görüyorum.

Kurum ve kuruluşlara girip baskın yapan askerler hariç, yol boyu dizilen askerler bundan habersiz bırakıldı. İnanın Çengelköy ile Küçüksu arası sahil yolu baştan sona rütbesiz asker ile dizildi. Erler, kendilerine sorulan soruları kısa ve açık cevaplarla açıklayamadıkları için "tatbikat" gibi kelimeler ayyuka çıkıyor. Onca şeyi adam nasıl anlatsın?

İşin özü bir çok er kendisine "nasıl olur da içine düşürüldüğümüz bu kahpeliği akledemedik" sorusunu soruyor. Çoğusu komutanlarına küfrediyor. Halk onlara "neden komutanlarınıza karşı çıkmadınız" diye fırça atıyor ve erler bunun mahcubiyetini yaşıyorlar. Durum budur arkadaşlar.

Noyan buna nediyorsun peki ? Etimesgut'ta Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'nda bulunan Mehmetçik, darbeye kalkışan rütbelileri polise teslim etti Demek ki neymiş istedimi helal sütü içen MEHMETÇİK gerekeni kendi yapabiliyormuş Kimse emirmiş demesin artık sivile polise silah sıkan türk askeri olamaz.

Konu Coder tarafından (16 Temmuz 2016 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: .

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver