Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Temmuz 2016, 21:05   #6
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Fransa'da Kamyonla Terör Saldırısı : 80 Ölü

Başkalarının ölümü üzerinden kendini aklamaya çalışan siyasal İslamcılar, başkalarının ölümünü kendi dalga konularına alet eden Müslümanlar... Vay be dip noktanız bu mu yoksa daha dibi de var mı ? Artık şaşırmıyorum sadece bir acıma geliyor. Kutsal kitap neye YAPMA! diyorsa hepsini yapıp yine mağduru oynayan Müslümanlar bu halinizle "gerçek İslam"ı temsil etme çabanıza ve islamiyetin sizler gibilerin ağzında sakız olmasına acıyorum. Neyse.

Öncelikle iki yüzlü olmadan olaya yaklaşalım. Bugün Türkiye'de bir terör saldırısı olduğunda yabancılar sessiz kaldığında ya da dalga geçtiğinde küplere biniyoruz e peki biz neden aynısını onlara yapıyoruz ? Büyük tuvaletimizden daha beter pislik olan Akit gazetesi bugün katliama övgüler dizdi. Neden ? çünkü siyasal İslam işine gelen her şeyi din, ahlak, insaniyet düşünmeden sonuna kadar kullanır. A haber denen Akitten daha beter bok çukuru olan kanal katliamda istihbarat zafiyeti olabileceğini, güvenlik yetersizliğini falan tartışıyordu peki bundan 2 hafta önce - en yakın saldırı o olduğu için diyorum- AHL saldırısında neden bunları dile getirmediler ? Neden ? çünkü siyasal İslam ahlaksızlığı şiar edinmiş insanlardan kurulmuştur. Hadi bunları geçtim, AHL saldırısı sonrası Fransa'da saygı duruşu yapılırken bizim ülkemizde balonlarla, konfetilerle, müziklerle köprü açılışı yapılıyordu. Neden ? çünkü AHL saldırısında ölenler Çomarlandlıları ilgilendirmiyor, onların vicdanını sızlatmıyor, onlara üzüntü vermiyor o sebeple siyasal islam, AHL için yas tutmak yerine çok sevgili Çomarlandlıların gönlünü kazanmaya yatırım yaptı ve köprü açılışı yaptı. Bu içine tükürdüğümün ülkesinde boktan bir Arap şeyhinin ölümü için 3 gün yas ilan edilirken kendi ölülerimiz sonrasında bırak yas tutmayı davulla zurnayla köprü açtık be köprü.

Evet bu olayda ölenlerin kanları Cumhurhırsızın eline çoktan bulaştı. Tır tır silah giderken bulaşmıştı. İŞİD denen terör örgütünü "öfkeli gençler" diye tanımladıklarında siyasal islamcıların eline kan bulaşmıştı. Dün TRT Türk kanalında Ahraruş Şam denen terör örgütünün propagandası vardı. Terör örgütünün kampına gidip orada onların davalarında ne kadar haklı olduklarından alan bahsediliyordu. Hadi Fox Tv gitsin Kandile aynı yayını yapsın. Yapamaz çünkü işin içinde din sosu yok. Çomarların bedava soslardan sonra en sevdikleri sos din sosu her şeyin üzerine gideri var nasıl olsa.

Dostlar bu kadar alçalmayın. Bir hırsız uğruna kişiliğinizi satmayın. Çıkarları uğruna kendi askerlerini bile öldürmeyi göze alan insanlar uğruna bataklığa sürüklenmeyin. Hasan Rua'nın çok güzel bir sözü var "Siyasal İslama Nazizm muamelesi yapılmalı" kesinlikle katılıyorum ve artık iş o raddeye geldi. Ilımlı İslam, Siyasal İslam, Radikal İslam daha bilmem ne bunların hepsinin tamamen dünyadan silinmesi gerek. Dünya bu pisliklerden arındığı zaman huzura kavuşacak aksi halde bataklığa dönecek.

Son olarak bu ülkede insanlar öldüğünde Konyada saygı duruşunda yuhalanıp ıslıklanmışlardı ve o ara şu tezahurat yukseldi "Ya Allah Bismillah Allahu Ekber". Başımızdakilerin sık sık dile getirdiği "bu dava hak ile batılın savaşı" hedefine ulaşmış, ülke istedikleri gibi gruplaşmıştı ancak bugün gavur denilen Fransaya baktığımızda tek yürek olup düşmana karşı ortak paydaya geldiler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan