Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2016, 17:10   #1275
Wizard
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Julide Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yukardakilerin hepsi hepsi de benim kafama asıl takılan Mevlana'nın "Gel,ne olursan ol gel, ister kafir ol ister putperest, istersen yüz bin kere bozmuş ol tövbeni, gene gel,gel " sözü, mesela bu bana bana çok sakat geliyor. Güya bu " hoşgörü " nün simgesiymiş. Çok saçma ! Adam "kendi kimliğini taşıyarak benim yanıma gel" demiyor ki, bi anlamda "eski kimliğini unut ve benim gibi ol " demek istiyor bence.. Bir tür entegrasyon ve asimilasyon bu.. Hoşgörüyle filan hiç alakası yok..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Adam diye hitap edilmez Hz.Mevlana denir. Sokaktaki sahsiyetten bahsetmiyorsun. Gel ne olursan gel sozu nede kendi dusunduklerini yazmisin eywallah , lakin bazi arastirmaci , modern ve ilimli islamcilar gibi kendine gore yorum yapman hos degil. Gel ne olursan gel putperest gel, bilmem ne gel diye adlandirmisin ama geldikten sonrada oyle kal demiyor . degisiceksin. Munkunse islami seyler hakkinda fikir beyan ederken saptirma kafi . Saygilar

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver