Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Temmuz 2016, 21:15   #5
Julide
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kadınım, o halde varım.

müptezel Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bence konuyu kadın - erkek penceresinden ayırıp biraz daha genel bakmak gerek. Anlatılan kötü olayların bence birincil sebebi ahlaki değerlerin her geçen gün değer kaybetmesi. Tabii sosyal medya gibi mecralar bu tarz işleri kolaylaştırıyor o konuda hemfikiriz ancak temel değerlerini yitirmiş kadın da erkekte sosyal medya hiç varolmasaydı bile bu davranışları sergileyecek başka bir alan bulabilecekti kendine..

Haklı olarak sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendi penceresinden aktarmış olayları, yaşadıklarından gördüklerinden. Fakat zaman oluyor bize de gerek bakışlarıyla gerek konuşma tarzıyla rahatsızlık veren kadınlar oluyor. Ki kadının günün birinde " anne " gibi kutsal bir varlığa dönüşebileceği göz önünde bulundurulduğunda bahsettiğim durum çok daha utanç-acı verici oluyor. Asla bu erkeği haklı çıkartmaz fakat maksatta kimse suçlamak ya da haklı çıkartmak değil zaten.

Demem o ki ; yaşadığımız dönemde ( ahir zaman ) artık bir şeyler raydan çıkma noktasına bu kadar yakınken umarım bu tarz durumlar normalleşmez.

burda yazılan ile bir altında ki yorum aslında durumu özetliyor... toplum muhafazakarlaştıkca ahlaki değerlerde çöküntü yaşanıyor çünkü muhafazakarlık insan doğasına ters (doyma üreme barınma) bu cepte... yalnız benim anlayamadığım "Anne kutsal"lığı nedir? üreme kodu olan canlılarız netide... önce insan değil miyiz? anne olunca libidomuzda bir değişiklik olmuyor... en azından bilim öyle diyor... Doğa da da hiç bir maymun üredi diye "kutsal" adledilmiyor... kadın da neden durum daha farklı. Bugün bir magazin programında bile "başarılı anne" dediler bir ünlü kişisine. başarılı anne ne demek? benim bu konuda kafam çok karışık...Anneler kutsal varlıklar filan değiller "insan"lar ve öyle kalmalılar... kadının sadece insan olmasını istiyorum ben. ne "kutsal" ne "anne" ne "yollu" ne vs... sadece insan... günün birinde "anne" olacağız diye değil, insan olmanın sorumluluğunun taşınması gerekir bi de "günün birinde anne olmak nedir" belki olmayacağım, zaten toplumsal dinamikler sadece "evlenme. çocuk yapma, ayıplar vs ekseninde dönüp duruyor enteresan bir şekilde ... hem "cinsellık, sekks ayıp hem bunlara odaklı bir yaşam...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver