Cevap: Düş bakkalı kurduk, ne almak istersiniz?
| Julide Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bir külah moraliniz var mı? bi de bilmem sizin dükkanınızda va kaldı mı? çok aradım bulamadım...şimdiki tecrübelerimle 18 yaşıma dönmek ve şu anda pişman olduğum pek çok şeyi değiştirmek istiyorum, yoksa fiyatı çok mu pahalı?
ödemeleri sevgiyle mi yapıyoruz ? bir külah moral kaç öpücük? veresiyeniz niye yok bir bakkal defteri edinelim mi ... Bakkallar ölmez (:
| Veresiye defterimiz var tabikide olmaz mı.. Hatta okadar güven duyuyoruz ki insanlara bakkalın masasında hep durur öylece hiç saklamayız ... Bu bakkalada aldığınız herşey sevgi ile dizilmiş sevgi ile sunulmuştur.. Veresiyemiz her daim var amaaa kime içinde kötülük olmayan sevgi ile beslenmiş kocaman yüreklere şimdi size en güzel öpüğümüzden veriyorum hiçbir yerde satılmıyor sizin gibi özel ve değerli insanlar için getirttik...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Veresiye defterimede notumu alıyorum:
Borçlu listesi
Julide: Düşlerini gerçekleştirmek bu bakkalda düş satmak/almak. |