Konu: İtiraf et
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2016, 22:28   #212
dreamy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İtiraf et

bişey dicem :a buraya yazılan itiraflar olmamış. şimdi size itiraflarımı yazayım sdgşlskg.

bugün amirim bürodan çıktı, yarım saatlik işi varmış bana emanet ettiği dosyaların üstüne kahve döktüm. o gelene kadar adliyeden ışınlanma yöntemini buldum sanırım. bütün raporların asıllarını faxlattım hepsini tekrar çıkarttım yerine koydum eskilerini çöpe attım çöpü de temizlemeyi unutmadım. bunu yapan benim :a yarım saatte?!

avukatlarla keşfe gidiyoruz geçen yoldayız. avans alcam diye sevinip tuttuğum zabıtları göstericem çantamı bir açtım bomboş :d içinden çıkan şeyler ise parfüm, makyaj malzemelerim, sigaram :a sen keşke bizi bekleseydin içerde boşuna yoruldun o kadar abisi dediler bana :ı çok utandım -.-

yine günlerden bigün zabıt tutmuşum defterde düzeltme yapıcam üstüne çizik atmam gerekirken öyle bir çizik atmışım ki defter yırtıldı dslkjglsdjg ama öyle çok bişey değiiil canıım ufacık yırtıldı kimse görmeden kaldırdım zaten :a ben mi yapmışım? aa hiç haberim yok :a kedidir o kedi ldjdljflafjsaf :ı
yakında işime son verilcek. 24 yaşında üniversite mezunu yeni yetme memurum ama yakında kovulucam :a iş arıyorum yetkililere duyrulur :p

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver