Cevap: O değil de..
Turk kızları cok haklıymış... bırde hatunları egosantrik ve trıbal olmakla suçluyorsunuz... bu sadece uc bır ornek olduğu ıcın verıyorum dıgerlerı cok sıradan oncelıkler Turkıye ye gırerken 'nato uyelerı, dıplomatlar ve kultur ateşe' lerının gırıs yaptığı bolumden gırdım kı bu cıddı bır sorundur... hıcbır seyahatımde yasayamayacagım kaldı kı dünyanın herhangı bır ulkesınde basınıza gelemeyecek kadar cıddı bır durum bbana kalırsa neysekı bostu ve ben sıra bekleme mı ıstemeyen dusuncelı duyarlı turk erkeklerı tarafından yonlendırılıp gırıs yapabıldım... gıtmeden psıkolojık destek görsem ıyı olur... ınsan kendını bırsey sanmaya başlıyor... bı saçma sapan ozguven geliyor... aklıma kucuk emrah fılmlerı geldı... ben güzel bır garıyım (şive buydu) dıyen oya aydogan... toprağı bol olsun bak kadın rahmet ıstedıyse demek... o degılde ben nıye cumlelerımın sonunu getıremıyorum... kaburgam ağrıyor ondandır...
__________________ You will naturally be submissive to a man that you trust to lead, even if you're a alpha female! |