Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2016, 21:28   #41
muptelasiyim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı için yaptırdığı Aksaray'a nasıl bakıyorsunuz?

Nasıl bakalım hayretle izliyoruz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
zamanında gemiciklerini izlediğimiz gibi, hoş bizim millet alışkındır. Şimdi sorsam buradan biton insana aldığınız maaş nedir? Geçim durumunuz ne derece, herkesin vereceği cevabı az çok biliyorum. Nitekim insanlar kendi geçimlerini düşünmedikleri için bu yapılanların çok önemli hatta avrupai olduğunu görmelerini çok normal karşılıyorum. Şayet bizim standart yaşam seviyemiz belirli bir çizgide olmuş olsaydı eger bu yapılan yapınında benim içim gözümde pek olumsuz bir yanı olmazdı. Fakat açlık sınırının bile altında olan şehirlerimizin olduğu şu dönemde avrupaya bakarak değilde daha israflı birşey yapılabilirdi.

He şöyle de bir durum var bunu yapan mhp , chp'de olsaydı emin olun aynı tepkiyi onlarada verirdim. Sonuçta Müslümanımız öyle değil mi? Hani israf haram ya o bakımdan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver