Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2016, 14:04   #36
Wizard
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı için yaptırdığı Aksaray'a nasıl bakıyorsunuz?

Devleti temsil ettigi icin sorun gormuyorum ben. Kimse kalici degildir o koltukta . Yarin bir gun baskalarida oturacaktir. 1 milyar dolardan soz edilior. Her birininizin memleketinde universite vardir. oralara da ayni paralar harcaniyor. Gecen sene bartin unisi yapilamak uzere 600 trilyon harcanmistir . Dar dusunmeyin derim . Benim partim olmaz . Sen evine misafir agirliyosun, tek cesit yemek hanginiz yapiyor ? Eminim ki hepsi yemmiyor bile. Kendimden pay biciyorum. herkes misafirini guzel bir sekilde , guzel bir ortamda agirlamak ister dimi. orasi dunyanin butun ileri gelenlerini agirliyor. Siz eski yere kiyasladiinizda nereyi tercih ederdiniz. tatile gittiginizde bile otelin yildizina bakiyorsunuz . ( gidemeyenleri bir kenara koyuyorum sozum meclisten disari ) . Neyse isin ozu senin ulkeni temsil ediyor. Benim paramla vs yapildi diyenlerde olabilir, oda farkli bi bakis acisi ve tartisilir . Gittiin double yollarin bi magliyetini de arastirin. Hic yol yapilmasa nereye koyuyolar parayi derler, yapincada benim paramla yapiliyor. bu kadar memnuniyetsiz ve samimiyetsiz bir toplumuz . Maalesefki

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver