Öyle mii tamam o zaman ben hepsine merhaba demiş oldum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ah benim güzel pati arkadaşımm
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.bear):
Amiin..Allah razı olsun iyi dileklerin için , çok teşekkür ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bende öpüyorum kocaman
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Allah razı olsun , inşallah. Çok teşekkürler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Hesna Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Guzellik senin icinde kalbinde ki eminim senin yuzune de vurmustur.İctenlikle soyluyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyince bana tebessum ettiriyorsun diger arkadaslara da oluyordur eminim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu sicak samimi yuregin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nin da dedigi gibi kotuden kotuluklerden uzak dursun, mutlulukta basari da sagliginda hayata dair tum iliskilerinde huzur bulasin.Diledigin dileyecegin hersey o guzel temiz gonlunce olsun canim.Ailen, sevdiklerinle birlikte iyi yillarina.
|
Ne mutlu bana ki bu sevgi bağı oluşmuş aramızda. Çok teşekkür ederim canım benim dualarına, iyi dileklerine amin diyor seninde gönlünden geçenleri hayırla yaşayabilmen için bende Rabbime dua ediyorum.
Allah razı olsun tekrar çok teşekkür ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.bear):
Çok teşekkür ederim güzel melek