Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2016, 18:42   #16
HerakLes
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Size Göre Gerçekten Aşk Nedir ? Tanımı Nedir ? Açıklamalı Lütfen ..

23 yaşındaki benden geliyor :

"bence aşk verdiğim bütün çikolatarı alan kızın, onları sevdiği adamla paylaşmasıdır"

NOT: yaşanmış ibretlik olay..

örnek : kıza facebook hesabını ben açmıştım. (facebook=çikolata). kızın facebook hesabı şu an iki kişilik. yani isim soy isim değil. kızın ismi ve şimdiki aşkının ismi.

tabii bu aşkta ben özne değildim. gizli özneydim bi aralar. sözde özne oldum. bu ara belirtili nesne olmuştum. şu an dolaylı tümleç olarak takılıyorum. daha çok nereye sorularına cevap veriyorum. bunada şükretmek lazım. ne adamlar gördüm ben. zarf fiil, zarf sığır olmuş. eylemsi olmuş (ıyyy isme bak).

dahi anlamındaki de ile tanıştım geçen. adamın bi anlamı var lan. bi misyon üstlenmiş. acaip totosu kalkık. adam "ben dahi anlamındaki de'yim" diye geziniyor ortalık yerde. atmış bacak bacak üstüne oturuyor. bunu gören bitişik yazılan "de" ki kendisi dedem olur kızdı direk. indir lan ayağını, biraz saygın olsun diyerek. olaylar olaylar yani. edebiyat dünyası bununla çalkalanıyor.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver