Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2016, 17:33   #109
Julide
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Evlenmeden aynı evde yaşar mısınız?

Ne acayip bir konuymus simdi fark ettim, o kadar sasirtici seyler okudum ki.
1- Glu; yazdiklari ile beni dehsete dusurdu, dunya gorusunu daha farkli zannediyordum...
2- kadinlarin cogu hayir diyor (bunun nedenini toplumsal baski diye acikliyor) ve bu toplumsal baskiyi o kadar benimsemis ki kabullenip savunma refleksi gelistiriyor
3- Evet diyen kadinlarda ise bir kendini savunma mekanizmasi var (toplumsal refleks sanirim) evet dedim ama oyle biri degilim minvalinde (bu oyleden kasti bende tam olarak anlamiyorum)
4- kesin evlenecekse yasayacak olan bir grup var... burda bi pazarlik sozkonusu kendisini garantiye aldiysa yasayabiliyor (hangi konuda garanti talep ediliyor bilmiyorum)
5- herkesin ortak kanaati boyle bir iliskinin magduru kadin olucak... ( ha neden magduriyet yaratilmis onu bilmiyorum) sanirim bu da toplumumuzdaki "iki kisinin" bosandigi bir evlilikte tek kisinin "dul" kalmasi ve dul kalan tarafin kadin olmasi ile alakali bir konu...

Hulasasi bana gelirsek; ben evlilige karsiyim olaki evlenildi... evlendikten sonra da ayni evde oturulmasina karsiyim (: herkesin kendine ait alanlari olmali, erkeklerin o yayilmaci ve isgalci yapilari ile barisabilcegimi sanmiyorum.... birgun surunun devami talep edilirse belki ortak bir alan bulunabilir (evet cok romantik bir insanim)

Ayrica hamis: Bayan degil KADIN KADINN

Birde ayni evde yasamaktan cinsellik mi algiliyorsunuz yemek yapip uyuruz diye dusunen, guzel ve iyi niyetler insanlar var (: yorum dahi yapamiyorum

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver