Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2016, 14:41   #1065
Julide
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şu an saatin kaç ve ne yapıyorsun ?

Sabahin yedisi , pazar in yedisi haftanin yedinci gununun yedisi rakamla 7 si ... Ama benim dunyayi okuzun boynuzunda zanneden, engizisyon mahkemesi asil uyeleri olan ve dunya dondugu icin aradaki yedi saati hesaplayamayan sevgili cok sevgili akrabalarim icin ogleden sonra zannedilen yedi....uyuyamamis ben icin yedi... beni arayan hazreti sigir icin degil... Arayanida tanimadigim icin daha bir sabahin koru yedisi.... Kimbilir
Kim kimle evlendigi icin ben bu sacmaligi yasiyorum... Gerci soyledi ama uyuyordum.... Tum telefon konusmasi boyunca uyudum ...ve suanda neden uyandirildim tanimadigim ama cok yakinim olan, bu kendine insan susu vermis unlem isareti tarafindan bilmiyorum... Konusma bitince uykum kacti ..konusurken uyuyordum... Simdi de beni Kim aradi ve nicin aradi sorusunun cevabina ulasmam lazim... Ormanda on Kaplan gucunde fantom neyse uykusunu alamadan uyandirilmis bi julide odur.... Yuzyillarca uyuyup bir kurbaga tarafindan opulup uyandirilmis gibi hissediyorum... Cest la vie ... Hayat iste....

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver