Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2016, 03:30   #6178
Julide
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şuan ki ruh haliniz nasil?

Halet i ruhiyem kotu simdi... bilmiyolar, su son bir aydir yasadiklarim tesadufen mi gelisti? ust uste gelenlere artik dayaniyorum, suphe duymuyorum ama sanki bir el, gorunmeyen bir el, ilk defa boylesine gercek ve altimdaki haliyi yavas yavas cekiyor... yavas yavas, bunun nasil dayanilmaz bir iskence oldugunu anlatamam... dalga dalga butun benligime yayilan, o cekilirken sabit kalmam, her bir anini butun iliklerime kadar hissettigim bu iskenceye tepkim neden sanki bana zevk de veriyor, ilk defa cevaplayamadigim bir soru... hangi gunahlarimin bedeli bunlar? yanitlamaya debelenmek, sacmalik olacaktir. susmaliyim, kabul etmeliyim...
zincirlerinden bosanmiscasina sarf ettikkleri sozlere hayir demeyecegim... adim adim yaklasiyorum sonuna... gelin! teslim olmayi boylesine tanimsiz bir doyumla neden yasiyorum?

icimden bir ses...
-Julide allah belani versin sadece ne zaman biniyorsun ne hissediyorsun diye sormustum... .
- Abla!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan