03 Haziran 2016, 18:54
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Romantizm dedikleri
Hayallerimin erkeğini buldum dostlar. Sıkı durun, anlatıyorumm Mami'yle aramda geçenleri..
Bundan 1,5 yıl önce kızlarla eve çıkma kararı aldık.Nitekim çıktıkta, taşınmamız için aldığımız karar ani ve süreç çabuk geçsede bizim her işimize el ayak olan biriyle tanıştık, amiyane tabirle ruh öküzüme(mami kişisine) çok fena vuruldum! Görür görmez alfabemdeki A&Z tango dansına başlamıştı sanki..Bu arada ev arama serüvenimiz çok garipti."Bekara,öğrenciye ev vermem" olayından sonra bir ev sahibi "Ses ve gürültü yapana ev vermem" diye resmen bizi istemedi. Her işte bi hayır var diyerek Mami'yi devreye soktuk; nezaketi, tatlı dili, gülen yüzü, anlayışlı ve usturuplu hali beni benden aldı. Ev sahibinin aklını benim ise o an kalbimi celbetti. Ve "Ayy bu ne güzel ev" diye iç geçirdiğim ev sonunda benim oldu! Gel zaman, git zaman kısmına sonra değinmek istiyorum. 2 hafta sonrasında hoooopp,!bi sürpriz.
Dışarda yağan yağmurla sırılsıklam olan ben, kendimi bi an evvel odama atayım deeerrkeeeeenn birde karşımda ne göreyimmm.. Duvarlar küçük notlarla dolu, notlar okumayla bitmiyor bikaçını okuyabildiğim kadar okudum. Hepsi büyük bir tutkuyla yazılmış aşk seli... Yerlerde gül yaprakları...Karşımda mağrur bir beste gibi bakan sırılsıklam bir adam.. Karşışıklı bakışıyoruz. AŞK dedikleri karşımdaydı ve duruyordu. Bana bakıyor beni kendine davet ediyordu...Kalbimin ona çok ihtiyacı vardı, yürek dolusu sıkıca sarıldım ve öyle kaldık. Uzunca dinlendi yüreğimiz...
Vay be, ne hızlı oldu herşey!
Neyse, biz sevgili olduk. Sabahlara kadar konuştuk, aşk filmleri izledik, birbirimize şarkı söyleyip, şiirler okuduk..O en sevdiğim koku artık hep benimle..En sevdiğim, en huzur bulduğum. Sonra birbirimize pasta yedirdiğimiz bir gün söz verdik yolun sonuna beraber gidecektik. Candaşlık bi yana dursun, yol arkadaşı olcaktık birbirimize. Ve asıl hikaye tamda burda başlıyordu...
Merak edenler çoklaşınca devam edeceğim.
Bu kadarı yeterli : )
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. |
| |