Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Mayıs 2016, 15:16   #2
fLayer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Spam ekleme ve kanala yansıtma nasıl yapabilirim ?

Smith Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba değerli arkadaşlar sizlerden bir ricaam olucak bu isteğim forumda sanırım yok baya bir araştırdım ama bulamadım eğer bu konu gibi bir konu varsa bana linkini verirseniz sevinirim öncelikle sizden rica ediceğim kod şu şekilde..
[!.]spamekle Ahmet - Yazdığımda spam.txt Ahmet nickini ekliycek ve kanalda ahmet yazıldığında block ederek atıyorum #bot kanalına Mehmet nicki kişi #sohbet kanalında ve Mehmet nicki kişinin özelinde spam kelimesi olan ahmeti yazdı diyecek ve o mesajı belirttiğim #bot kanalına yansıtacak yani o mesajı kimse görmeden direkt #bot kanalında çıkıcak.
bir diğer şekli iste
[!.]spamsil Ahmet - dediğimde ise eklemiş olduğum Ahmet kelimesini spam.txt silecek ve o kelimeyi kullanıma açıcak eğer böyle bir kod varsa yada yapabilecek arkadaşımız varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden yardımcı olan ve konuya nedir bu diye bakan arkadaşlarımızda dahil teşekkürlerimi sunarım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Spamfilter'e düşen mesajlari nasıl görüyorsun?
spam mesajina yakalanan status'te nasıl gözüküyorsa onun ornegini verirmisin.

Parayı Hayatınızın Her karesinde bulabilirsiniz ama Dostu Her zaman bulamazsınız.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver