|
Hırçın Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
İnanmak ya da inanmamak bizim özgür irademiz değil midir? Affınıza sığınarak belirtmek isterim ki siz de dahil hiç kimse benim neye inandığıma, neyi düşündüğüme karışamaz.
İnananlar olarak biz cahil siz çok mu zekisiniz? Ben şimdi çıkıp inanmayanlar, ateistler, deistler şöyle böyle, cahil cühela desem ne olurdu?
Eleştiri yapabilme hakkına sahip olmanız hakaret hakkınız olduğunu ispatlamaz.
|
ozgur iradeniz degil..... eger oyle olsaydi amerika hristiyan, israil yahudi, turkiye musluman olmazdi... dinimizi ozgur irademizle secseydik bu yayilma esit olurdu... ayrica arkadasin tanriyi adaletsiz bulmasi neden hakaret oluyor ? bu arkadas ve tanrinin arasindaki mesele siz neye dayanarak araya giriyorsunuz ? gunahi o islemis oluyor... siz ne yapmis oluyorsunuz tanriyi savundugunuz icin cennet ihtimali mi yaratmis oluyorsunuz? hakaretten ne anliyorsunuz cok merak ediyorum ben okuyorum nerde hakaret etmis bulamiyorum... ayrica hicbirsey olmazdi diyin (:
Hamis: ben bir yorum yazana kadar neler yazilmis cidden ortalik yangin yerine donmus, iyidir iyidir (:
Edit: adanali genclerde inanmiyorlarmiymis okudukca guzellemeler cikiyor (: