Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2016, 17:07   #20
Run
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tanrı tatile çıkmış olmalı!

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin okuma yada algılama konusunda problemlerin var galiba, inancına küfür nerede, bana da göster lütfen, dalga geçme ile ilgili bir şey demişsin, ben yazdıklarımı tekrar okudum, bununla da alakalı bir şey göremedim, kimsenin ve inançları ile ilgili bir yorum yapmadım, herkes kendinden sorumlu, kendi dusuncelerin den, inancından. Yine söylüyorum işte dini duygularınla burada boş boş konuşuyorsun, söylediğin şeylerin altını arkasını besleyecek kelimeler yaz, cümleler kur lütfen..

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:07 -->-> Daha önceki mesaj 17:00 --

Hırçın Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İnanmak ya da inanmamak bizim özgür irademiz değil midir? Affınıza sığınarak belirtmek isterim ki siz de dahil hiç kimse benim neye inandığıma, neyi düşündüğüme karışamaz.

İnananlar olarak biz cahil siz çok mu zekisiniz? Ben şimdi çıkıp inanmayanlar, ateistler, deistler şöyle böyle, cahil cühela desem ne olurdu?

Eleştiri yapabilme hakkına sahip olmanız hakaret hakkınız olduğunu ispatlamaz.

İşte bende tam bundan bahsediyorum, herkes istediğine inanir, herkesin özgür iradesi ile düşünme ve ifâde etme özgürlüğü var, saygı beklerken bunu göstermek de gerek. Cahil ve zeki konusuna gelecek olursak, herkesin hakim olduğu az veya daha çok bildiği konular var, bundan bahsediyorum. Yoksa kimsenin cahil ve zeki olduğu konusunda yorum yapmadım.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:07 -->-> Daha önceki mesaj 17:07 --

Hırçın Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İnanmak ya da inanmamak bizim özgür irademiz değil midir? Affınıza sığınarak belirtmek isterim ki siz de dahil hiç kimse benim neye inandığıma, neyi düşündüğüme karışamaz.

İnananlar olarak biz cahil siz çok mu zekisiniz? Ben şimdi çıkıp inanmayanlar, ateistler, deistler şöyle böyle, cahil cühela desem ne olurdu?

Eleştiri yapabilme hakkına sahip olmanız hakaret hakkınız olduğunu ispatlamaz.

İşte bende tam bundan bahsediyorum, herkes istediğine inanir, herkesin özgür iradesi ile düşünme ve ifâde etme özgürlüğü var, saygı beklerken bunu göstermek de gerek. Cahil ve zeki konusuna gelecek olursak, herkesin hakim olduğu az veya daha çok bildiği konular var, bundan bahsediyorum. Yoksa kimsenin cahil ve zeki olduğu konusunda yorum yapmadım.

‘R.Hamzatov’

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver