@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sız de kabul edersınız kı dın konusu bu ulkede ınsanların cok hassas oldugu bı konudur..Hıc kımse tam ozunde ve olması gerektıgı gıbı yasamaz/yada yasamayamaz ama laf soyletmek ıstemeyız oyle kolay kolay bu ayrı bır celıskı tabı kı .. Buna ıstınaden yazının baslıgı bıle ınanan ınsanlar ıcın abesle ıstıgal zaten. Tanrıdan kasıt yaratansa eger o zaten tatıle cıkacak veya yarattıgı kulları unutucak bır varlık degıldır.
Ben sımdı sıze burda ınanc dersı verecek degılım haddım de degıl..ama sız doga da bır karıncanın bır orumcegın toz zerresı kadar kucuk bır varlıgın bıle yıyecegı yemegı ayarlayan bır duzene sahıp Allahın yarattıkları arasında en muhtesem varlık olan ınsanın rızkını unutacagını mı dusunuyorsunuz..
Bu soruya cevabınız evet olucak muhtemelen yapıcak bısı yok cunku ınanc ınsanların kendı secımıdır kımseyı zorla bır seye ınandıramazsınız. Ben yazınızı saygısızlık olarak adletmedım ama kabul edın bu cok hassas bır konu.
Sanırım sızde bu yazıyı yazarken olası tepkılerı goze almıssınızdır.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ozetle ınandıgınız her ne olursa olsun esas olan ınsana duyulan saygı sevgı hosgoru ıse Yuce Allahın bıze emrettıgı uzre bır Ramazan ayı gecırıp hayırlısıyla bıtırmek duasıyla ..ac parantez: zaten ramazan ayı sadece yemek ıcmekle ac tok olmakla vs ölçülen bır ıbadet degıldır o baska bır ruhtur cok uzun konu.. Hoskalınız.