Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mayıs 2016, 20:20   #28
BuYuCu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Galatasaray - Fenerbahçe Türkiye Kupası Final Maçını Kim Kazanır ?

Ortaliği karısdırmak derken pardon . sana hatalarını soylemek karısdırmaksa haklısın hatalıyım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Alıntı:
Ben yetkimi yetkili olduğum yerde kullanırım. Bu kategorinin Moderatör'ü veya Super Moderatör'ü kimse konuyu oraya iletirim ne gerekiyorsa kendileri yaparlar

Onda hak veriyorum sana diyorsunkı Ben ne dersem o olur . Çünku Bız ekıbız haklıda olsan sen haksızsın Çünku sen Süpermodaratör`sün Ben Normal uye

Suayip Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sevgili, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ben eleştiriyede açığım tartışmayada ama yerinde ve zamanında sizin gibi ortalığı karıştırıp insanları lekemek hiç amacım olmamıştır.

Gelelim verdiğiniz cevap'a sorduğum sorunun cevabını vermediniğiniz gibi konuyu farklı bir yöne çekiyorsunuz. Sanırım sizler gibilerin amaçlarıda bu olsa gerek

Ben yetkimi yetkili olduğum yerde kullanırım. Bu kategorinin Moderatör'ü veya Super Moderatör'ü kimse konuyu oraya iletirim ne gerekiyorsa kendileri yaparlar. Bu konuda şüphen olmasın.

Acıya gelince siz fenerbahçelilerde var özellikle o başkan dediğiniz asker kaçağında dün akşam gördük yendiğiniz halde Galatasaray Koçluğunu vazgeçtim, Türkiye Milli Takım Koç'una o şekilde hareketler yazık büyük bir camii'ayız diyorsunuz ya yakışmıyor bu tür hareketler .. Eskiden rekabet varmış tabii ki eskiden stadlar yarı yarıya dolar her iki taraftar güzelce futbol izler takımını destekler gidermiş ama n'zaman sizin gibi düşünenler çıktı bu güzelim herşey yalan oldu gitti .. Holiganlıktan vazgeçin biraz taraftar gibi taraftar olun ..

İnceden inceden kendince laf sokmaya çalışıyorsun küfür\argo kullanmadan sonra diyorsun eleştiriye açıkmısın? yetkine güveniyorsun vs.vs.inan benim yetkimi kullanmam kurallar gereği aksi halde yetkimi asla kullanmam bunu beni tanıyan bir çok kişi bilir. Bilmeyende bu yazımdan sonra öğrenmiş olur..

Senı tanıyanlar olabılır. ama sunu unutma sana dosat tavsıyesı senı ancak burada tanırlar işlerı bıtınce senı kımse tanımaz

Başarılar sizlere ...

Keyifli Forumlar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sanada keyıflı forumlar

Yukarıdakı Linkde nasıl yonetım anlayısnda olduğunu Yıne Gosterıyorum. Çunku sen adaletsız Yonetıcısın

Madem Herkes Beğenı Butonunu Kullanacak O Konunun Sahıbının Ne özelliği var senın nazarında

Ne zaman Adaletlı olursan sana ALLAH katında Saygı duyarım..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sende bebeğim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver