Konu: Mülksüzler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mayıs 2016, 23:57   #76
Run
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mülksüzler

Bir mektup, diyeceğini yalnız yazıyla demez. mektup, tıpkı kitap gibi koklayarak, dokunarak, elleyerek de okunur. bu yüzden akıllı olanlar 'oku bakalım mektup ne diyor' derler ; aptallar ise 'oku bakalım,ne yazıyor' . hüner yalnız yazıyı değil, mektubun tümünü okumakta.

Orhan Pamuk - Benim Adım Kırmızı

Ne kadar güzel söylemiş sevgili yazar, eski çekmeceleri karıştırırken buldum bugün askerde bana gelen mektupları, hepsini tek tek okudum, sayıları onlarca vardı. Daha önce de okumuştum, ama sadece yazıları, bugün tıpkı yazarın dediği gibi okudum hepsini.. Çelişki de olmak garip bir duygu, aptal olduğunu hissetmek, belki de bir daha mektup hiç gelmeyecek, geçmişe dönüp yaşananları, yapılanları değiştirme şansı olsa insanın, ahh.. kim bilir neleri değiştirmek isteriz, hayatta ele geçen fırsatları iyi kullanmak gerek, anı yaşamak farklı bir olgu, çünkü o mektupların sahipleri şimdi yok hayatım da, hemde hiç birisi..
Al mektupları ver mektupları ironisi bile yapılmaz oldu artık, belki de yeni mektuplar yazacak, yazdiracak, arkadaşlar, dostlar bulma zamanı..

‘R.Hamzatov’

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver