Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2016, 13:38   #10
PauL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Meyhaneye Gitmek İçin 15 Aşırı Mantıklı Neden

Chelt Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mayıslar sizinde olmadı. Halen neyin inadı bu anlamadım. Şampiyon olan beşiktaş. Siz neyin primini yapıyorsunuz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Hakanım
Ben şuan mayıslar bizim gibi birşey söylemedim
sen marttan bahsettin bende mart geride kaldı biz mayıslardan bahsediyoruz dedim
Şampiyon Beşiktaş evet adamlar ŞEREFİYLE HAKKIYLA Şampiyon oldular bizlerde bunu gördük tebrik ettik.Bizim prime ihtiyacımız yok.He neyin mutluluğunu yaşıyorsun diye bir soru sorarsan
Kursağınızda kalan heyecanı ne kadar sevmesekte gitmesi için soğuk su taktim ediyoruz işte nezaketen

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver