|
Julide Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
karikatur cizmek ogrenilen birsey mi ? yetenek gerekmiyor mu ? ama soyle birsey olabilir bir kahraman yaratalim hatta forumda hep birlikte yaratalim, herkesin katkisi olursa daha renkli bir kahraman cikabilir ... avatardaki serafettin gibi , robinson cumali, digil avni, timsah vardi cagcag in di mi ona benzemesin (: ne bilim maceradan maceraya kosan bir karikatur kahramani yaratilabilir... ben bunu dusunebilirim sizde cizersiniz (: ogreniliyorsa ogrenip ben cizeyim o da olur... evet evet kendi karikatur kahramanimizi yaratalim, utanmaz adam gibi mesela o da vardi... bahadir boysal in sanal simgesi, korkunc tilbe ve soru adamciklari vardi o cem yilmaz in sanirim... bunu basarabilir miyim acaba bu konu uzerinde dusunecegim
Edit: tamam iste o defterden bir kahraman cikabilir...
|
Öğrenilir neden öğrenilmesin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yetenek olmadığını düşünmüyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. benim çizime alışmam gerek önce bayadır elim değmiyor hiçbişeye elimin ısınması vs. + zamanım yok işim gücüm derken.
defterde kahramanlık değil sadece fikirler var hikayelik bişey çıkmaz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Dahada ağırları var. Karikatürde ayıp yoktur bence abartılmadığı sürece ( gösterilecek kesime göre ) ama teşekkür ederim yinede yorumunuz için
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.