Cevap: Karikatürlerim
Şimdi sanal alem diye bişey var facebook, twitter, kişisel siteleri vs vs popülarite ilgi hemen ulaşım daha basit vede duyulan iltifat yorumlar vs bilmekte cabası Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dergilere bi kaç gönderdim devamlılık isteyen bişey dergi bünyesinde yerini alabilmen için belki 2 seneye yakın amatörler bölümüne karika atman gerekiyor vs Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben öğretirim çizimlerim aman aman değil bence kolaydır çizmek fikir vs güzellik katan çizime Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çizimlerimi arşivimdeki haftalık aylık dergileri saklarım bende hatıra, geçmiş sonuçta Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hatta devamlı çizemediğim için aklıma gelen fikirleri bir deftere yazmıştım o bile durur hala Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |