05 Mayıs 2016, 13:41
|
#9 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Meleğim PySSyCaT
| yoSun Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Nice yıllara fıstığım doğum günün kutlu olsun hayatta her istediğinin gerçekleşmesi dileğimle iyiki doğdun iyiki varsın.
Nice yaşlara @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İYİKİ DOĞDUNNNNNN ZENNEBİMMMM.... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. “Sizin küçük mutluluklarınızı kıskanmadan benimseyen kaç dostunuz var?” | Yeni mesajLarda basLigi gorunce Allah var dedim bi cumLede kutLanmistir diye , hani geneLde oyLe oLur..:-) Konuyu tikLayinca yemin ederim duyguLandim bi farkimiz varmis ya dedim..:-p Benim Nur'um özenmis benim için.. Tsk ederim Petegim emegine yuregine sagLik iyiki Sende varsin Canim benim Dostum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'um.. (Hatcemmm benimm) My Sweet Candy'm.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Schattie Dank je dank je dank je boLLie :-) Amin soLmasin.. Amin demezsem oLmazdi..:-p (Bu aradada sevdikLerimin bi kac Taneside sizLersiniz..:-) Love you.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok tsk ederim..:-)
| AngeL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | bitanem benim, hırcın prensesim dogum gunun kutlu olsun. nice mutlu yaslar dilerim. durustlugunu ve dobralıgını asla kaybetme. iyiki seni tanıma fırsatı bulmusum, iyiki hayatımdasın, iyiki hayatındayım. seni cok seviyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'im Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benim meLegim.. Beni SakinLestiren tek insan.. iyiki bende Seni tanimissim.. ve dedigin gibi iyiki Hayatimdasin iyiki hayatindayim.. Love you 2 My AngeL.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'m Benim için buraya geLdiysen demekki bi yer edinmissim senin yureginde.. Tsk ederim ettigin butun diLekLerin için.. Sende çok seviLiyorsun biLiyorsun demi benim Ay demesine bayiLdigim tek kisi..:-) Canimsin benim.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ} |
| |