Konu: Klavdeki Ask
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Nisan 2016, 19:40   #9
Julide
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Klavdeki Ask

cok acayip beyin firtinasi olmus.... oncelikle baslik yanlis yazilmis Klavde ki degil "klavyedeki ask" olmali gibi gibi sanki (: birde sanal evlilik denmis, sanirim bulustuklari andan itibaren "sanal" kelimesi anlamini yitiriyor... cunku kelime anlami olarak bakildiginda "sanal" gercekligi olmayan manasi tasiyor, bu insanlar evlenmisse olayin "sanal bir boyutu kalmamis, zaten gorusulmusse de kalmaz (: bana gelecek olursak benim ikili iliskilere bakis acim biraz karisik... zaten sanal isler icin cografi dezavantajim var, yani benim icin sanal bir birliktelik hic vizyona girmeyecek bir filmin fragmanini izlemek gibi birsey olur, oysaki ben gala dahil butun sezon biletlerini alip vizyonda kaldigi surece gormek isterim filmi, tabi vizyonda ne kadar kalir bilmiyoruz, iste onu da filmin basarisi belirler... tabi yine anlatamamisimdir (: dramatik yahu ne bilim bana oyle geliyor, karsi da degilim pankartlarla destekliyorda degilim, nasil geciyorsa icinizden nasil biliyorsaniz bence oyle yapin....

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan