Konu: Klavdeki Ask
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2016, 23:20   #7
Hesna
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Klavdeki Ask

Bende anlatayim bir ornekle.
Forumda oldugu gibi benimde ablam yasinda uzaktan bayan akrabam var sanal evlilik yapan(bizim sulalede ilk ve tek).Tabi guvenmesi zor iliskiyi yurutmesi de zor bircok seyi zor.Ismini buraya yazmak istemiyorum X abi dicem; sanal ozellikleri, Artvinli cocugu yok bosanmis din kulturu ogretmeni. Akrabamizla evlendi kisa bir surede, su an iki cocuklari var biri erkek 6yasinda digeri kiz 3.5 4 yaslarinda..O kadar iyi ki anlatamam.Kisiligini ve davranislarini begendigim icin Allah'im sen bana da boyle bir es nasip et diye de dua etmedim degil.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)) Cok misafirperver, misafiri gelecegi zaman gecer mutfaga yemek yapar esprituel sohbeti akici cocuklarina cok bagli..Karsisindaki kim olursa olsun hocam diye hitap eder saygiyi asla kusur etmez dengeyi iyi kurar cok iyi niyetli birisi ve cok zeki.Akrabamizdan cok o sevilir o sorulur en cokta o konusulur ..

....

Toparlayayim..

Eger bir iliskiye adim attiysan niyetine gore ya zor ya kolaydir.
Kimi duygu dusuncesini klavyeden aktarisina karsi asik olurken kimi goruntusune kapilarak asik olur.Hangisi iliskiyi uzun surdurur bilmiyorum bilemem de.Klavyede gercek anlamda bir ask varsa sonucu ornegimdeki gibi guzel olabilir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver