Cevap: Burcunuzun Analizi (Güncel)
♈ KOÇ: Yeter artık çok düşünüyorsun her şey olacağına varır önüne geçemezsin yakında birisi kalbini çalacak hazırlıklı ol.
♉ BOĞA: Haberin olsun bir çok dost sandığın tipler yerli yersiz seni konuşuyor ağızları torba değil ki büzesin dikkat et.
♊ İKİZLER: İtiraf et aşk sana göre değil hesap sorulmasını sevmiyorsun ki boşver rahatına bak rahatını bozan olursa da tekmele.
♋ YENGEÇ: Karşındakilere hep bi güvensizlik var içinde haklısın o kadar kazık yedikten sonra ben olsam bende güvenmem.
♌ ASLAN: Canını sıkan mahalle karısı gibi dırdır yapan tipler mevcut boşver hiç uğraşma onlar gibi ezik olma kıskanıyorlar seni.
♍ BAŞAK: Üstünden at şu gerginliği sen neşeli birisin yakışmıyor sana ne olacak nasıl olacak diye düşünmekten kafayı yedin.
♎ TERAZİ: Hoşsun, tatlısın, şirinsin ama bazen safın önde gidenisin hatta kendi kendine ben bunu nasıl yaptım ya dediğin oluyor.
♏ AKREP: Sevdiğin zaman resmen gözlerinin içi gülüyor ayrılık söz konusu oldumu üzülüp kendini yıpratmıyorsun güçlü olmana hayranım
♐ YAY: Bence sen bi git duş falan al ne bilim bu kadar şanssız olmamalı bi insan ne zaman mutlu oldum desen bi b*klar oluyor.
♑ OĞLAK: Bazılarını yeni yeni tanımaya başladın gerçek yüzleri şimdi meydana çıktı gerçi senlik bi durum yok ki millet sahtekar.
♒ KOVA: Senin canını sıkan bi şeyler var ne oluyor hayırdır gene kim üzdü seni o kadar dedim ama ben herkesi kendin gibi sanma diye.
♓ BALIK: Bu aralar ne istediğini bilmiyorsun duyguların karma karışık istediğin şey gerçekleşmeyince canın sıkılıyor.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |