Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Nisan 2016, 19:45   #239
Flora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burcunuzun Analizi (Güncel)

♈ KOÇ: Yeter artık çok düşünüyorsun her şey olacağına varır önüne geçemezsin yakında birisi kalbini çalacak hazırlıklı ol.

♉ BOĞA: Haberin olsun bir çok dost sandığın tipler yerli yersiz seni konuşuyor ağızları torba değil ki büzesin dikkat et.

♊ İKİZLER: İtiraf et aşk sana göre değil hesap sorulmasını sevmiyorsun ki boşver rahatına bak rahatını bozan olursa da tekmele.

♋ YENGEÇ: Karşındakilere hep bi güvensizlik var içinde haklısın o kadar kazık yedikten sonra ben olsam bende güvenmem.

♌ ASLAN: Canını sıkan mahalle karısı gibi dırdır yapan tipler mevcut boşver hiç uğraşma onlar gibi ezik olma kıskanıyorlar seni.

♍ BAŞAK: Üstünden at şu gerginliği sen neşeli birisin yakışmıyor sana ne olacak nasıl olacak diye düşünmekten kafayı yedin.

♎ TERAZİ: Hoşsun, tatlısın, şirinsin ama bazen safın önde gidenisin hatta kendi kendine ben bunu nasıl yaptım ya dediğin oluyor.

♏ AKREP: Sevdiğin zaman resmen gözlerinin içi gülüyor ayrılık söz konusu oldumu üzülüp kendini yıpratmıyorsun güçlü olmana hayranım

♐ YAY: Bence sen bi git duş falan al ne bilim bu kadar şanssız olmamalı bi insan ne zaman mutlu oldum desen bi b*klar oluyor.

♑ OĞLAK: Bazılarını yeni yeni tanımaya başladın gerçek yüzleri şimdi meydana çıktı gerçi senlik bi durum yok ki millet sahtekar.

♒ KOVA: Senin canını sıkan bi şeyler var ne oluyor hayırdır gene kim üzdü seni o kadar dedim ama ben herkesi kendin gibi sanma diye.

♓ BALIK: Bu aralar ne istediğini bilmiyorsun duyguların karma karışık istediğin şey gerçekleşmeyince canın sıkılıyor.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver