Sagopa Verse:*Zaman geriye dönmemek üzere kapını çarpan umursamaz*güvenim dört nala kaçan bir korkak, soğuk ısımı çalar.*Donan yüzüm alevsiz yanar. Kulak rengim pancar*Adımı anar lakırdılar.*Ya Allah!... Garibin başını yaktılar, onlar apse oydular.*Alnıma kabzeyi vurdular, güven evimi yaktılar,*hatrın hasını çaldılar. Yemin olsun duyan kulaklar,*dırdırlardan bıktılar.*hain davran, devran aylak, kıvran ahmak, yürür kervan*ürür it-köpek-çakal-salak-o !...*evet musikim sanattır, dibini beceren attır.*Sagopa stara addır.*İnan bu ayaklara giderek azalır derman.*Önümde melekten bozma şeytan, elinde soğuk tırpan*güneş gözünü açana dek, karabasanla hırpalan*kuma döner dağ olan, tedirgin keloğlan.*talan, bahçe bağ olan, yalan dilimden firak olan.kalp bağımdan en güzel güldür yazık elimde solan*Rabbim Sago viran, kimi zaman yalnızlık yaman*savursada batıramayacak gemilerimi fırtınan*Nakarat:*Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi*dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler*Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin*umut nerdesin,yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden?*Kolera Verse:*İlkin sizi tanıştırayım bu sadık devem Gubar-ı Gam*Öpeyim geçsin dizindeki yara dün girdiğimiz savaştan*bir kaç bedevi saldırdı, mübarek oldu bana gazam*hem beni korudu hem gönlümü sadık devem Gubar-ı Gam*Pejmürde etti bizi bu çöl develerin en sadığı*hilal çıktı uyku bastı yok mu çölün sığınağı*devem ağam dedi uzan sırtım eğri ama dayan*sensiz uyku bana haram anca senle manzaram*Gubar-ı Gam Esen'im dedi şurası akrep vadisi*sözleri seni incitmesin meşhurdur onların iğnesiağlamaktan kör olmuş onlar yüzünden çöl faresiiplik ol da süzül onan sen nur onlar zifiri*Vadiye vardık yol kesildi tırmandı Gubar'a elçisi*kulağıma eğilip kulağın kepçe, dişin çarpık deli dedi*kepçe olsa duyar kulak ve bu diş koparır iğneni*yolum uzun gazla Gam bunlar zakkum meyvesi*Geçti aradan zaman sade duyan Rab ve Gam*çölden çorak gönlüm aç bu hasretinle uyuyamam*seni bulmak adına çabam, kumda gezip dolaşmam*ben karanlık bir kasabayım sabrımın adı Gubar-ı Gam*Nakarat:*Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi*dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler*Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin*umut nerdesin,yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden?
Umut nerdesinn yine bittin nerelere gittinnn diyor ya @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaptiriyorum kendimi birden nakaratina, sende de oyle oluyor mu sagopa dinlerken tek cumlesine odaklandigin an? :d