Cevap: İçinden Geçeni Söyle!
Bulunduğum yer çok güzel. Bir süre canım sıkıldı ama bilgisayarım gelince sorun kalmadı. Buraya gireyim dedim. Her şey çok güzel. Umutluyum. Sadece ben umutluyum. Güzel rüyalar görüyorum. Görevli hanım benimle çok ilgili. Sanki tatildeyim. Muz ve kolonyadan sıkıldım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Dizifilmlerde şey olur. Adam mutlaka vücuduna bağlanmış olanları çıkartıp kaçar. Bu hayatta bir kez olsun bunu yapmak istiyorum. Eğer bazı şeyler düzelirse uzaklara gitmek gibi bir hayalim de var. Zor ama belki olur. Hayat çok garip. Nasıl bastıysam hayatın frenine, en önde giderken en geriye düştüm. Her şey çok çabuk değişebiliyor. Eskisi gibi tazyikli gülemiyorum belki ama olsun. Nefesi kontrol ede ede gülebilmenin ustalığı varmış.
Merhaba arkadaşlar. Ben buraya geldim ama biraz da pişman oldum. Burası çok beyaz. Gözlerim çok ağırıyor. Etkiliyor beni burası. Benim artık çıkıp dinlenmem gerek. Bu yazımı okuyan herkes benim için iyi dileklerle dua edebilir mi lütfen? Kendinize çok iyi bakın tamam mı? Kimseyi üzmeyin. Sevdiklerinizle beraber olun. Kalbinizi hiç ağrıtmayın. Yapılacak bir şey yoksa, kaderinizi de sevmeye çalışın. Hoşça kalın. |