Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mart 2016, 08:58   #22
Türk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (-1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ankara'da patlama

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne dersi verdin ben kaçırdım yada yazdıgın metnin neresinde ders vardı da alamadım hukuk bitirdim siyasal tarih diye ek alan dersi aldım ama bundan ders alamadım sen heralde şunu demek istedin " bu olaydan sonra hükümete sallamayın destek verin " tamam destek verelim hülooogg diyelim kıç kılı olalım olmayalım demiyorum olalım diyorum sonra ? bu deli hükümdar ülkeyi bölsün diye mi ? ülke de herkes evden çıkarken korksun diye mi bakanların yüzsüz yüzsüz kınıyoruz ve neden öldüklerini biliyoruz desinler diyemi mit müsteşarı aaa bomba mı patlamış samimiyetinde bilgisi olsun diye mi bence sen bosver dersi sen makarnaya düş Afiyet olsun

Ölümler benim için çok acıte edici birşey degil yada ölüm fikrine çokdan alıştıgım içinde olabilir bence onlar kurtuldular gerekli olan şey de Allahın cennet kapılarını açması onlara bence asıl rahmet kalanlara lazım Allah kalanlara sabır ve rahmet versin. Amin

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan