Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mart 2016, 02:52   #20
Julide
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ankara'da patlama

Olaylara gunluk bakip, gunluk soylemlerle ugrasmayin derim... Biraz daha uzaklasalim tablodan bakalim neler gorecegiz? Ornegin 1965- 2016 tablosu...
Bu surec icinde once sagci solcu catismasi cikarildi... iller ve ilceler sagci-solcu olarak gruplandirildi...Bir millet birbirini kirdi...
Bunu alevi -sunni catismasi takip etti, illerimiz alevi kenti-sunni kenti diye adlandirildi... Bir millet birbirini kirdi...
Sonra Kurtk-Turk catismasi cikarildi. iller ve ilcelerimiz Kurt-Turk diye adlandirilmaya baslandi... ve millet hala birbirini kiriyor...

Hedef belli...
1-Turkiyeyi federatif bir eyalet sistemine donusturmek, (bu sistemin cok iyi oldugunu ABD orneklemesi ile anlatiliyor, ama sistemin neden bir turlu Irak"a oturtulamadigini kimse aciklamiyor)
2- her eyaleti, secilmis bir baskanla yonetmek ve icislerinde serbesti saglamak...
3-Eyaletler arasinda kabul edilebilir maksimum sinirda gerginlik olusturmak, birlikte hareket etmelerini onlemek...
4- Merkezi otoriteyi yok ederek Turkiye'yi gorunurde var ama aslinda yok hale getirip emperyalizmin zafer sayfalarina bir yenisini eklemek...

Turkiye diyip gecmeyin dunyanin sayili ekonomi pazarlarindan biriyiz, Altin, bor, dogalgaz ve petrol cikarilmaya baslandi, Avrupa ekonomisini zorlayacak ucuz ve kaliteli is gucune sahibiz...
Yani Turkiye Turklere birakilmayacak kadar degerlidir (bir emperyalizm atasozu)
Bu gercekleri goremeyen pek cok zavalli ise kendisine ogretilen ucuz ezberlerle akli sira kimlik savunuyor, din savunuyor hak ariyor... Aklimizi kisa zamanda basimiza almazsak ust kimligimizi elimize verecekler "SOMURGE" iste o zaman kimler kina yakacak merak ediyorum... gerci biliyorum... sadece ziplayan kuklalar gosterisinin bir an once bitmesini temenni ediyorum... ekran karsisinda duyar kasmak kotu hissettiriyor bana kendimi... sabir dilemekten baska birsey gelmiyor aklima... ne diyim....

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan