Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mart 2016, 11:32   #9
yoSun
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Saçma sapan bir penaltı

Umut Bulut yine yere attı kendini
Galatasaray’da her pozisyonda ceza sahası içinde kendini yere atmaya başlayan Umut Bulut’a spor yazarları tarafından tepki gelmeye devam ediyor.

Galatasaray, 3-2 geriye düştüğü Medipol Başakşehir karşısında 1 puanı 88. dakikada Selçuk İnan’ın penaltıdan attığı golle buldu. Bu golle Avrupa Kupaları mücadelesi veren Başakşehir’le arasındaki 2 puanlık farkı koruyan sarı-kırmzılılar’ın kazandığı penaltı tartışma yarattı.

Karşılaşma sonrası NTV Spor’da maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Umut Bulut’un yerde kaldığı pozisyon için, “Galatasaray hak etmedi’ ifadesini kullandı.

SAÇMA SAPAN BİR PENALTI
Dilmen: “İkinci yarıda Visca gole kadar ortada yoktu. Emre ikinci yarı etkili bir oyun oynadı ve Sneijder’i etkin bir hale getirdi. Ben şunu anlamadım, Umut’u çıkardı da, Donk’u santrafora mı aldı? Demek ki başka forvet oynayacak oyuncu yok, olabilir. Benim beklediğim gibi bir maç oldu. Bol pozisyonlu bir mücadele oldu. Umut’un pozisyonunun penaltıdan uzaktan yakından alakası yok. Hakem saçma sapan bir penaltıyla maçı etkiledi. Şu maçlar gazozuna maç gibi. Şahane maça gölge düşürücü hataları konuşmak zorunda kaldık. Umut’un penaltısı G.Saray’a da saygısızlık, Başakşehir’e de saygısızlık” dedi.

G.SARAY HAK ETMEDİ
“İlk yarıda fiyasko bir Galatasaray vardı. 2. yarıda hakem birdenbire bir penaltı yarattı, ligi ve Avrupa Ligi’ni etkileyecek şekilde… Umut penaltı için belki 10 sene sonra keşke yapmasaydım diyecek, benim de yıllar sonra dediğim gibi. Galatasaray da Başakşehir de yenilmeyi haketmedi ama Galatasaray ikinci yarıda saygı duyulacak bir oyun oynamasına rağmen penaltıyı hak etmedi.”

Kaynak:spordeposu.com

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet